Jacuzzi ® is een merk op het gebied van buitenspa’s. Alle baden zijn lang niet altijd een jacuzzi ®. Bij ons vindt u geen baden van het merk Jacuzzi ® maar wel o.a. onze eigen lijn buitenspa’s. Laat u verrassen door ons aanbod.

Jacuzzi ® kopen voor in de tuin? Het grote kenmerk van een Jacuzzi ® zoals hierboven afgebeeld is dat in dit bad het water continu in beweging is. Het water is verwarmd tot maximaal 40°C en beschikt over een aantal jets. Een Jacuzzi ® wordt vaak door elkaar gehaald met andere baden. Andere benamingen zijn bijvoorbeeld een bubbelbad of whirlpool. De reden dat deze begrippen veel door elkaar worden gehaald is omdat de baden allen op elkaar lijken.

Steeds meer mensen ontdekken het geweldige ontspannende gevoel dat je in een Jacuzzi ® ervaart. In plaats van een zwembad in de tuin kiezen mensen voor een Jacuzzi ®. Het grote voordeel van een Jacuzzi ® is dat deze het hele jaar door gebruikt kan worden. Tevens vraagt een spa zo goed als geen onderhoud en neemt niet veel plaats in beslag.

Nog niet zolang geleden konden alleen rijke mensen een spa of bubbelbad betalen. De prijzen waren enorm maar tegenwoordig is een Jacuzzi ® meer toegankelijk voor iedereen die van deze luxe droomt en dit ook wil ervaren. Sauna 4 You zet zich iedere dag weer in om topkwaliteit Jacuzzi ® te leveren tegen hele lage prijzen en optimale services.

jacuzzi kopen
jacuzzi online bestellen

Gezondheid en welzijn van een Jacuzzi ®

De laatste jaren is men steeds gezonder gaan leven. In deze stressvolle maatschappij is men meer en meer op zoek naar ontspanning, even ontsnappen aan de dagelijkse zorgen. Een jacuzzi ® kopen is, zo heeft men ontdekt, is hiervoor een ideaal hulpmiddel. Steeds meer mensen genieten van de warme weldaad van een bubbelbad in hun tuin of op het dakterras. Niet voor niets, want de Jacuzzi ® biedt u een extra stukje levenskwaliteit. De helende en ontspannende werking van een Jacuzzi ® is zelfs wetenschappelijk bewezen

De kwaliteit van een Jacuzzi ®

Bij een Jacuzzi ® kopen moet u letten op de kwaliteit, de hoge kwaliteit herkent men aan zijn ergonomische lig- en zitplaatsen. De kwaliteit en zuiverheid van het water in Jacuzzi ® wordt op peil gehouden door filters en toevoeging van chemicaliën (zoals PH-Minus, PH-Plus, Broom, Chloor, e.a.), zodat de Jacuzzi ® niet na elk gebruik geleegd hoeft te worden. In principe wordt het water pas om de drie maanden ververst. Wanneer u het water wenst te vervangen, kan de Jacuzzi ® geleegd en gevuld worden via de daartoe voorziene af/toevoer. Voor het vullen gebruikt men simpelweg en tuinslang.

Het hele jaar door een Jacuzzi ® gebruiken

De Jacuzzi ® is zo ontworpen dat het water continue op ongeveer 38 graden wordt gehouden. Een Jacuzzi ® kopen is daarom niet seizoensgebonden en het gehele jaar kunt u dan ook genieten van een Jacuzzi ®, ook in de herfst en in de winter. Onderzoek heeft aangetoond dat het therapeutisch effect van een Jacuzzi ® het grootst is wanneer de buitentemperaturen aanzienlijk lager zijn dan de temperatuur van het water.

Een Jacuzzi ® kopen voor bij u thuis

Aan alles hangt een prijskaartje maar als u zich afvraagt of een Jacuzzi ® kopen duur is? Nee, niet als u kijkt wat u er voor terug krijgt. Een Jacuzzi ® is niet alleen genieten en ontspannend, het heeft tevens een zeer positief effect op lichaam en geest. Om u deze luxe niet te onthouden hebben wij voor u betaalbare Jacuzzi ® van Amerikaanse topkwaliteit geïmporteerd. Bekijk ons assortiment en vergelijk de prijzen met de concurrentie, u zult versteld staan, wij hebben absoluut de allerlaagste bubbelbad prijzen in de markt. Dus u kunt met een gerust hart een jacuzzi ® kopen!

Jacuzzi ® voor 4, 5 of 6 personen

Bent u op zoek naar een 2, 3, 4, 5 of zelfs 6 persoons jacuzzi ®? U vindt ze hieronder. Al onze modellen zijn van topkwaliteit. Het aantal personen vindt u bij het product. Zo kunt u gemakkelijk filteren op uw behoefte.