Een hottub voor pure ontspanning

Hottub kopen?

Bekijk ons veelzijdige aanbod hieronder

Hottub Basis

De hottub Basis editie bestaat uit 1 stuk gegoten PE kunststof recyclebare binnenkanten. De basislijn wordt met een aluminium interne kachel en thermowood rek geleverd. De hottub Basis heeft plaats voor 2-4 personen met voldoende ruimte om te ontspannen. Deze lijn is voorzien van een 20 kw netto rendement kachel en heeft een inhoud van +/- 1300 liter.

Hottub Luxe

De hottub luxe editie bestaat uit 1 stuk gegoten PE kunststof recyclebare binnenkanten. De welltub luxe lijn wordt met een aluminium interne kachel en thermowood rek geleverd. Deze lijn heeft plaats voor 2-4 personen met voldoende ruimte om te ontspannen. De hottubs van de luxe lijn zijn voorzien van een 23 kw netto rendement kachel en heeft een inhoud van 1400 liter.

Hottub Exclusief

De hottubs van onze exlusief lijn bestaan uit 1 stuk gegoten PE kunststof recyclebare binnenkant. De kachel die hier bijhoort is aluminium  kachel met thermowood rek geleverd. De hottubs hebben plaats voor 4 tot 6 personen. De hottub exclusief lijn is voorzien van een 25 kw netto rendement kachel en heeft een inhoud van +/- 1650 liter.

Hottub Zelfbouw

Bent u handig en wilt u graag kosten besparen? Dan kunt u natuurlijk ook zelf een hottub in elkaar zetten. In deze categorie kunt u zelf een hottub samenstellen. Deze onderdelen krijg u vervolgens los geleverd en kunt u thuis op uw gemak in elkaar zetten. Neem gerust een kijkje wat wij allemaal te bieden hebben voor de echte doe-het-zelfers.

Een hottub kopen was nog nooit zo gemakkelijk

U maakt eerst de keuze in wat voor stijl, kwaliteit en budget u de hottub wil kopen en vervolgens kiest u, uw favoriete hottub uit. U kunt ook kiezen voor verschillende accessoires. Waaronder een deksel, luchtbubbel jets en een trap. Daarnaast maakt u altijd de keuze voor een interne of externe kachel. Dat zijn de grootste keuzes die u moet maken. Het valt dus reuze mee om een hottub online te kopen ben bestellen.